Skip to main content

Nieuws

Eindejaarsfeest
Nieuws

Oxford Bikes bekroond op Eindejaarsfeest 2019

In ‘t Bau-huis in Sint-Niklaas verzamelden donderdagavond 12 december zo’n 500 Antwerpse en Wase ondernemers voor het jaarlijkse Eindejaarsfeest van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland. Traditiegetrouw reikte de Kamer tijdens dit evenement een Lifetime Achievement Award uit. Die ging dit jaar naar Eddy Van Den Berghe van fietsenfabrikant Oxford Bikes uit Sint-Niklaas.

Bart Van Craeynest
Opinie

COLUMN - Jobs, jobs, jobs

Vanuit verschillende hoeken is al geruime tijd heel wat kritiek te horen op het beleid van de vorige federale regering. Die kritiek is in bepaalde gevallen terecht.

Plato Kerstdrink
Nieuws

In beeld: Plato Kerstdrink

Op maandag 9 december kwamen naar jaarlijkse gewoonte een honderdtal Plato-nisten samen voor de Plato Kerstdrink, deze keer bij de Winterkaai in Heusden-Zolder.

website teaser
Nieuws

Managementrapportering op één A4

Een accurate en relevante managementrapportering is veel meer dan een boekhoudinstrument. Het is een must voor elke bedrijfsleider of CFO.

Brussel knijpt zijn levensaders dicht
Nieuws

Brussel knijpt zijn levensaders dicht

We blijven investeren in België. Meer in Vlaanderen en Wallonië, minder in Brussel. Roland Cracco, CEO van het parkingbedrijf Interparking, is kritisch voor het beleid in Brussel.

Geen plaats voor seksisme in Brussel
Nieuws

Geen plaats voor seksisme in Brussel

Brussel moet veiliger zijn voor meisjes. Er is geen plaats voor seksuele intimidatie. Dat was het opzet van de sensibiliseringscampagne ‘BruxELLES’.

learning
Nieuws

Co-Founder Hub traject uit de startblokken

Met de eerste sessie rond internationale samenwerking en juridische aspecten midden november, blikken we terug op een succesvolle start van het begeleidingstraject Co-Founder Hub.   

ING
SD Worx