Skip to main content
Preventie

Kennissessie - Nooit eerder geziene inzet op preventie

We lopen achter in preventieresultaten t.o.v. andere landen. 

We investeren veel te weinig in preventie. Onze vergoedingsmodellen zijn er niet op afgestemd (verkeerde prikkels). Het preventiebeleid maakt veel te weinig gebruik van nieuwe technologie en innovatie. En de preventie die we wel kennen, evolueert te traag, te klassiek, en veel te gefragmenteerd, o.a. in de bevoegdheidsverdeling. Dus de woorden ‘anders, meer en beter’ zijn hier wel op hun plaats. We kijken vooruit naar een grote omwenteling in de komende legislatuur en hoe we deze effectief zullen realiseren.

Met bijdrages van o.a. Servaas Bingé (emma.health), Olaf Moens (Instituut Gezond Leven), Ri De Ridder (Dokters van de Wereld), Eva Mangelschots (CAW Antwerpen),…
 
 

Meer info volgt, maar reserveer nu al jouw plaats en schrijf je in!

 

Adres

Hogeschool PXL
Elfde-Liniestraat 24
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Kennissessie prijzen 
50 (leden Health Community)
€50 (zorgorganisaties lid van Voka)
€110 (niet-leden Health Community)

Patiëntenorganisaties, die lid zijn van Voka Health Community kunnen gratis deelnemen aan deze sessie. Let wel, er wordt een no-show-fee van €65 gehanteerd bij het niet tijdig annuleren van de deelname.

Prijzen excl. btw - betalen doet u na ontvangst van onze factuur.
 

Voorwaarden

De deelnameprijs blijft volledig verschuldigd tenzij de annulatie ons schriftelijk bereikt uiterlijk op 17 oktober 2019. Een vervanger mag steeds uw plaats innemen.
 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

ING
SD Worx