Skip to main content
  • Home
  • Adverteer in onze Voka Tribune van september

Adverteer in onze Voka Tribune van september

De september-editie van Voka Tribune verschijnt op 9 september 2019 naar aanleiding van De Rentree, het event van Voka dat de aftrap van het nieuwe politieke werkjaar vormt en waar traditioneel ook de Vlaams minister-president te gast is. 

Wie en of die er al zal zijn, is met de lopende regeringsonderhandelingen nog koffiedikkijken. Maar vast staat dat het nummer volledig gewijd zal zijn aan de belangrijkste uitdagingen waaraan de nieuwe coalitiepartners zich zullen mogen verwachten voor de komende legislatuur. Met als titel ‘Vlaanderen 2024’ en de hashtag #durfhervormen, laten we verschillende ondernemers, experten en filosofen vooruitblikken naar 2024 voor thema’s als verduurzaming, krappe arbeidsmarkt, pensioenen en  digitalisering.

Traditioneel openen we het septembernummer van Voka Tribune met de voorzitter van Voka, Wouter De Geest. Ook de nieuwe Vlaamse minister-president, indien al gekend, zal er zijn beleidsintenties toelichten.  

U merkt het, deze editie zal met veel belangstelling gelezen worden en is dus ideaal om uw bedrijf bij meer dan 23.000 topbeslissers onder de loep te brengen. 

Daarenboven kent het septembernummer ook een extra verspreiding op De Rentree en geniet uw boodschap dus ook daar extra aandacht!

Heeft u interesse om uw bedrijf aan de Vlaamse kaderleden, bedrijfsleiders en ondernemers voor te stellen? 

Neem dan zeker contact met ons op en dan werken wij een mooi plan uit.

Chris Lens - Voka Mediaregie - GSM : 0475 856 232 - chris.lens@voka.be

ING
SD Worx